Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Leuke uitjes met je hond

Leuke uitjes met je hond

Gefeliciteerd, je bent de eigenaar van een nieuwe hond, je eigen teefje of reu! Bij Hondennamen.nl helpen we je graag met het vinden van de perfecte naam voor je trouwe viervoeter, maar we informeren je ook over de beste dagen, nachten en weekenden om met je hond op pad te gaan.

Een dagje uit met de hond

Ga je een dagje weg met je pup maar weet je niet waarheen? In Nederland vind je veel mooie stranden, bossen en natuurgebieden waar je heerlijk kunt uitwaaien en waar je hond kan rennen en spelen. Klinkt als een ideale combinatie, toch? Is het buiten donker, grijs, regenachtig en koud? Dan is een dagje uit met de hond meestal minder geslaagd. Veel hondenbezitters zijn bang dat ze niet met hun hond een café of museum in kunnen, maar dat is niet overal het geval. Tip: Bel of mail voor vertrek naar de locatie, dan weet je zeker dat je niet voor een gesloten deur komt te staan.

Leuk uitje

In Nederland kunt u honderden leuke uitjes beleven waar uw hond naar toe kan. Denk bijvoorbeeld aan Koningin Julianatoren in Apeldoorn, het prehistorische dorp Eindhoven, Zaanse Schans in Zaandam, Ouwehands Dierenpark in Rhenen of de molens bij Kinderdijk.

De hond uitlaten ’s nachts

Wilt u niet alleen een dag maar een avond met uw hond? Op internet kun je bijna altijd achterhalen of een hond populair is. Er zijn veel vakantieparken of hotels waar u met het hele gezin, inclusief uw huisdieren, kunt verblijven. Er zijn zelfs plaatsen alleen voor gezinnen met honden! Wilt u uw hond liever niet uitlaten? Zoek dan op internet naar een goed hondenpension of hondenhotel. Wanneer hun baasjes op vakantie zijn, krijgen ze vaak de perfecte persoonlijke verzorging die ze nodig hebben.

Neem de hond uit in het weekend

Wil je geen avond, maar een weekend met je hond? Parken als Landal, Roompot of Center Parcs zijn ideaal voor dit soort reizen. U kunt ervoor kiezen om doordeweeks te gaan of een week met uw hond te vertrekken. Daarnaast kunnen ze vrij spelen in de tuin rondom het huis. Sommige parken hebben zelfs een speciale hondenspeeltuin!

Goedkope weekenden met honden

Wil je niet teveel geld uitgeven met je hond op je (mini)vakantie? Dan kun je het huren van een huis of bungalow beter achterwege laten en kiezen voor goedkopere opties, zoals het boeken van een camping. Gooi alles wat jij, je gezin en je hond hebben in de auto, zet een tent op of huur een caravan en voila, je gaat er even tussenuit!